Traditie din 1982

Lucram în acest domeniu de peste 30 de ani, si inca de la început am reusit sa punem un strop de magie în fiecare prajitura care iese din laboratorul propriu.

Gustul prajiturilor bune

Alaturi de noi vei redescoperi gustul copilariei, al prajiturilor bune, al torturilor lucrate cu pasiune si pricepere de maestrii nostri cofetari. Vino cu noi in lumea dulciurilor !

Pentru a satisface toate cerintele tale, iti oferim o gama variata de produse: prajituri, fursecuri, torturi (personalizate dupa dorinta ta), produse de patiserie, inghetata, cozonaci, pasti.

 

Pasiune pentru produse naturale

Unul din principiile noastre: folosim doar ingrediente naturale proaspete, alese cu grija, pentru a profita din plin de ceea ce ne ofera natura. Astfel, iti rezervam tie, ca unui prieten, un moment deosebit de relaxare in compania unui desert ales, care te va distrage de la problemele cotidiene si te va duce cu gandul la prajiturile de acasa ale bunicii.

Delicioasa frisca 100% naturala, calitatea si mirosul special al cozonacilor, eleganta torturilor de nunta, rezultate a celor mai bune retete si a exigentei noastre te asteapta in fiecare zi.

Daca pana acum nu ai incercat gustul divin al prajiturilor noastre te invitam ca, atunci cand timpul si dispozitia iti permit, sa ne faci o vizita. Iti garantam ca vei reveni cu placere!